Багато хто вважає макарони надто простою стравою, тому рідко їх готують.
Однак за допомогою смачного соусу можна зробити макарони настільки вишуканими та смачними, наче приготували їх у дорогому ресторані.
Наприклад, варто звернути увагу на цей ефектний варіант соусу, вважає кухар Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з питань приготування їжі.

Як приготувати вершковий соус?
Список інгредієнтів
– половина склянки вершків (близько 15%);
– приблизно 150 г бекону (можна замінити на шинку);
– по 50 грамів вершкового масла та сиру (твердого);
– часточка часнику;
– трохи кропу та солі.
Метод приготування
Потрібно спочатку відправити на сковорідку вершкове масло. Коли воно розтопиться, вводимо подрібнений бекон і смажимо три хвилини.
Після цього вливаємо вершки і перемішуємо.
Вводимо сіль, подрібнений часник та тертий сир. Після кипіння зменшуємо вогонь і томимо до потрібного ступеня густини. Вводимо макарони, перемішуємо, додаємо кріп. Готуємо після цього лише одну хвилину.
Читайте також
- Чим замінити ковбасу в олів'ї: названо найкращі варіанти
- Як правильно зберігати зелень у холодильнику, щоб вона залишалася свіжою: не всі господині знають