Напевно, багато хто міг чути про те, що пиво використовується як маринад для шашлику.
Вважається, що такий спосіб приготування дозволить стати м'якшим навіть найжорсткішому м'ясу.
Але це не єдина особливість пива, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань приготування їжі мережевого видання “БелНовости” кухарка Юлія Архіпова.

Пиво допомагає покращити запах та смакові якості “складних” сортів м'яса, до яких можна віднести, наприклад, баранину.
Як правильно приготувати такий маринад?
Якщо ви хочете, щоб шашлик в результаті вийшов ідеальним, то на покупку компонентів скупитися не варто: найкраще підійде для маринаду якісне пиво, яке продають на розлив.
На кілограм м'яса беруть півтора літри напою.
Подрібніть м'ясо і відправте його у зручну миску. Вливаємо саме пиво. Залишиться тільки додати солі на власний розсуд. Також можна запровадити спеції.
Залишати м'ясо потрібно на кілька годин для того, щоб воно стало м'якшим і смачнішим.
Читайте також
- Як приготувати маринад для шашлику із гранату: здивуйте родину
- Гроші на вітер: які помилки зіпсують стейк