Малосольні огірки – це перша заготівля, яку готують абсолютно всі господарки з нового врожаю.
Існує чимало рецептів, що дозволяють приготувати огірки швидко та без зусиль.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як зробити малосольні огірки на мінералці.

Потрібно:
- огірки – 13–15 шт.;
- мінеральна вода – 1 л;
- часник – 2 зубчики;
- сіль – 1 ст. л.;
- кріп за смаком.
Як готувати
1. Свіжі та дрібні огірки потрібно помити і залити в мисці холодною водою.
2. Потім овочі складають у банку, не обрізаючи кінчики, додавши часник та кріп.
3. Потім додають сіль та заливають заготовку мінеральною водою.
4. Шийка банки можна вкрити харчовою плівкою і прибрати на добу в холодильник.
Огірки будуть готові за добу. Приємного апетиту!
Читайте також
- Як приготувати холодний суп з огірків: саме час спробувати
- Чай з молоком: секрет ідеального напою, якого ви не знали