А ви знали, що малосольні огірки можна приготувати за 30 хвилин?
Рецептом швидкого приготування найсмачніших малосольних огірків поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Як швидко приготувати малосольні огірки
На 1 кілограм огірків вам знадобляться два зубчики часнику, п'ять гілочок кропу та по 40 грамів солі та цукру.

Огірки промиваємо у прохолодній воді, обрізаємо кінчики, розрізаємо на четвертинки.
Далі кладемо в миску, додаємо сіль, цукор, часник і кріп, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин|мінути| помаринуватися.
Після цього можна пробувати огірки. У герметичному контейнері такі огірки зберігаються до 7 днів.
Раніше експерт розповіла, як приготувати освіжаючий холодний суп.
Читайте також
- Як приготувати освіжаючий холодний суп: тільки не окрошка і не охолодження
- Як приготувати домашні приправи з лимону: 2 рецепти