Навесні багатьом хочеться побалувати себе смачним гарніром із приємним ароматом, який міг би підійти до всього.
Часто вибір падає на картопля.
Якщо ви любите цей продукт харчування, то кухар Юлія Архіпова, експерт із кулінарних питань мережевого видання “БелНовости”, радить звернути увагу на один гідний рецепт.

Як приготувати смачну картоплю з кропом?
Список необхідних інгредієнтів
– кілограм картоплі;
– по пучку кропу з петрушкою;
– дві часточки часнику;
– шматочок вершкового масла (близько 30 г);
– Кілька ложок сметани;
– спеції із сіллю.
Метод приготування
Спочатку доводимо картоплю до готовності у каструлі. До неї додають сіль, вибрані спеції. Також можна запровадити і великі стебла від петрушки з кропом.
Їх ми все одно використовувати не будемо, а от додатковий аромат ніколи не завадить.
Після того, як картопля відварена, видаляємо стебла, зливаємо воду. Кладемо вершкове масло, подрібнену зелень та часник.
Залишиться закрити кришкою каструлю і потрясти.
Подавати такий гарнір добре зі сметаною.
Раніше ми розповідали про те, які 3 хитрощі допоможуть приготувати смачні тефтелі.
Читайте також
- Які три хитрощі допоможуть приготувати бездоганні котлети: не кожна господиня знає
- Як покращити смак вінегрету: 2 хитрощі – про що не варто забувати