Фрікадельки – це апетитна добавка до супу, яка вмить перетворює навіть саму базову першу страву.
Однак їх треба вміти правильно приготувати.
Якщо все зробити правильно, то смак і аромат фрикадельок вас просто вразять.

Які секрети важливо знати господаркам
Не забувайте про зелень
Далеко не всі вводять свіжі пряні трави у фарш для фрикадельок, адже це найпростіший спосіб змінити його смак без особливих зусиль.
Зелень не тільки надає особливого смаку фрикаделькам, але й робить їх набагато ароматнішими.
Правильне подрібнення
Найсмачнішими виходять фрикадельки, які правильно подрібнені. Деякі для цього кілька разів пропускають фарш через м'ясорубку, щоб досягти ідеальної консистенції.
Обсмаження
Є особлива хитрість, яка дозволить зробити фрикадельки максимально апетитними. Для цього після їх приготування потрібно спочатку відправити фрикадельки на сковорідку з олією.
Попередня обсмажування однозначно піде страві на користь.
Раніше ми розповідали про те, які універсальні компоненти покращать будь-який салат.
Читайте також
- Чи потрібно мити булгур перед приготуванням: готуємо за методом шеф-кухарів
- Які 3 компоненти додати до борщу: суп стане в кілька разів смачнішим – несподівані хитрощі