Не варто забувати про те, що з простих і доступних продуктів найчастіше можна приготувати непогані страви.
Вони вийдуть недорогими, смачними та корисними.
Наприклад, можна звернути увагу на один рецепт із сільської кухні, вважає експерт у галузі приготування їжі мережевого видання “БелНовости” кухарка Юлія Архіпова.

На який рецепт варто звернути увагу
Продукти
– картопля середнього розміру (близько 6 штук);
– велика цибулина;
– 250 г кислої капусти;
– пара ложок нерафінованої олії;
– сіль та зелень за потребою.
Процес приготування
Картоплю цілком варто відварити до повної готовності. У процесі варіння не забудьте додати сіль. Після цього потрібно остудити овоч і розділити кожну бульбу на кілька частин.
Після відправляємо його у блюдо для подачі.
Цибулю варто нарізати дрібніше, з'єднати з капустою і відправити до картоплі.
За необхідності солимо, вводимо подрібнену зелень і поливаємо якісною олією. Проста, смачна та корисна страва готова.
Раніше ми розповідали, які хитрощі допоможуть приготувати якісний кляр.
Читайте також
- Як приготувати “Пролетарський” салат зі свіжою капустою та огірками: відмінний рецепт
- Як у ресторані швидкого харчування: простий рецепт неймовірно смачної картоплі