Як приготувати відбивні по-міланськи: секрет смачної страви в особливій паніровці

М'яке м'ясо в хрумкій сирній паніровці – ідеальний варіант для ситного обіду.

Процес приготування досить простий.

Які інгредієнти потрібні для відбивних

  • м'ясо – 360 г;
  • пармезан – 50 г;
  • панірувальні сухарі – 120 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • вода – 2 ст. л.;
  • борошно – 70 г;
  • рослинна олія – 200 мл;
  • сіль та чорний мелений перець – за смаком.

Як приготувати смачні відбивні

М'ясо потрібно розрізати на порційні шматочки, загорнути в харчову батіг і відбити.

Отбивные
Фото: © Білновини

Потім треба зайнятися паніровкою. Для цього потрібно натерти сир на дрібній тертці, а потім змішати його із сухарями та спеціями. В окремій мисці треба змішати яйце з водою і збовтати.

Спочатку шматочки м'яса слід обваляти в муці, а потім їх потрібно опустити в яєчну суміш. В останню чергу їх треба посипати сумішшю із сиру та сухарів.

Готувати відбивні необхідно на добре розігрітій сковороді з олією. З кожного боку страву треба обсмажувати по півтори хвилини.

Подавати відбивні по-міланськи можна з будь-яким гарніром.

Раніше ми розповідали, як зробити відбивні соковитішими.

Читайте також

  • Як приготувати млинці: особлива страва до святкового столу
  • Навіщо досвідчені кулінари додають у фарш для котлет вівсянку: проста хитрість – ви здивуєтеся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *