М'яке м'ясо в хрумкій сирній паніровці – ідеальний варіант для ситного обіду.
Процес приготування досить простий.
Які інгредієнти потрібні для відбивних
- м'ясо – 360 г;
- пармезан – 50 г;
- панірувальні сухарі – 120 г;
- яйце – 1 шт.;
- вода – 2 ст. л.;
- борошно – 70 г;
- рослинна олія – 200 мл;
- сіль та чорний мелений перець – за смаком.
Як приготувати смачні відбивні
М'ясо потрібно розрізати на порційні шматочки, загорнути в харчову батіг і відбити.

Потім треба зайнятися паніровкою. Для цього потрібно натерти сир на дрібній тертці, а потім змішати його із сухарями та спеціями. В окремій мисці треба змішати яйце з водою і збовтати.
Спочатку шматочки м'яса слід обваляти в муці, а потім їх потрібно опустити в яєчну суміш. В останню чергу їх треба посипати сумішшю із сиру та сухарів.
Готувати відбивні необхідно на добре розігрітій сковороді з олією. З кожного боку страву треба обсмажувати по півтори хвилини.
Подавати відбивні по-міланськи можна з будь-яким гарніром.
Раніше ми розповідали, як зробити відбивні соковитішими.
Читайте також
- Як приготувати млинці: особлива страва до святкового столу
- Навіщо досвідчені кулінари додають у фарш для котлет вівсянку: проста хитрість – ви здивуєтеся