Вафлі зазвичай сприймаються як десерт. Домашні вафлі зі звичайного тіста і без будь-якої начинки смачні власними силами.
Але в цій статті мова піде не про десерт до чаю, а про повноцінну вечерю, перекус на роботу або в дорогу.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, як приготувати ліниві чебуреки чи м'ясні вафлі.

Потрібно:
- вафельні коржі – 1 уп.;
- фарш – 300 гр;
- цибуля (ріпчаста) – 1 шт.;
- сметана – 3 ст. л.;
- сіль, чорний перець до смаку;
- яйце – 4 шт.;
- олія.
Як готувати
1. Чистимо цибулю і дрібно нарізаємо, потім складаємо в миску, додаємо одну ложку сметани, сіль, спеції і перетираємо все вилкою, щоб овоч пустив сік.
2. За готовністю заправляємо цибульно-вершковим соусом фарш і ретельно перемішуємо.
3. Беремо вафлі і розподіляємо фарш поверхнею і накриваємо ще одним коржем, притискаючи їх один до одного щільніше.
4. Змішуємо в мисці яйця, додаємо 2 ложки сметани та сіль, збиваємо віночком.
5. Розігріваємо сковороду з олією, обмочуємо вафлі з м'ясом в кляр і обсмажуємо на олії по 4 хвилини з кожного боку.
Закуска буде однаково гарна у гарячому чи холодному вигляді. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як приготувати бутерброд, який сподобається навіть примхливій дитині.
Читайте також
- У холодну або окроп: в яку воду треба поміщати яйця, які планується зварити – помиляються багато
- Ненудні страви із нудної вівсянки: що можна приготувати окрім печива та каші