Як зробити м'ясні вафлі або ліниві чебуреки: готуємо по-швидкому

Вафлі зазвичай сприймаються як десерт. Домашні вафлі зі звичайного тіста і без будь-якої начинки смачні власними силами.

Але в цій статті мова піде не про десерт до чаю, а про повноцінну вечерю, перекус на роботу або в дорогу.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, як приготувати ліниві чебуреки чи м'ясні вафлі.

Фарш
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • вафельні коржі – 1 уп.;
  • фарш – 300 гр;
  • цибуля (ріпчаста) – 1 шт.;
  • сметана – 3 ст. л.;
  • сіль, чорний перець до смаку;
  • яйце – 4 шт.;
  • олія.

Як готувати

1. Чистимо цибулю і дрібно нарізаємо, потім складаємо в миску, додаємо одну ложку сметани, сіль, спеції і перетираємо все вилкою, щоб овоч пустив сік.

2. За готовністю заправляємо цибульно-вершковим соусом фарш і ретельно перемішуємо.

3. Беремо вафлі і розподіляємо фарш поверхнею і накриваємо ще одним коржем, притискаючи їх один до одного щільніше.

4. Змішуємо в мисці яйця, додаємо 2 ложки сметани та сіль, збиваємо віночком.

5. Розігріваємо сковороду з олією, обмочуємо вафлі з м'ясом в кляр і обсмажуємо на олії по 4 хвилини з кожного боку.

Закуска буде однаково гарна у гарячому чи холодному вигляді. Приємного апетиту!

Раніше ми розповідали, як приготувати бутерброд, який сподобається навіть примхливій дитині.

Читайте також

  • У холодну або окроп: в яку воду треба поміщати яйця, які планується зварити – помиляються багато
  • Ненудні страви із нудної вівсянки: що можна приготувати окрім печива та каші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *