Поєднання курки та соєвого соусу багатьма визнається ідеальним: компоненти не лише гармонують, а й доповнюють один одного.
Соєвий соус дозволяє дієтичному м'ясу стати яскравішим і насиченішим.
Тому варто дізнатися про те, який рецепт нікого не зможе залишити байдужим, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” у галузі кулінарії кухар Юлія Архипова.

Як приготувати курку в соєвому соусі?
Список необхідних інгредієнтів
– 500-600 г філе;
– Кілька ложок натурального соєвого соусу;
– 3-4 часточки часнику;
– дві ложки олії;
– перець із сіллю на власний розсуд.
Схема приготування
Насамперед потрібно підготувати філе – вимити його, підсушити та розділити на невеликі смужки. Часник рубають ножем на кубики. Прес не підійде.
Далі беремо посуд, відправляємо до неї курку з часником, прянощами та сіллю. Чекаємо на чверть години.
Потім на добре прогріту сковорідку вливаємо олію. За кілька хвилин вводимо курку. Після того, як “схопилася” скоринка, вливаємо соус.
Зводимо вогонь до середніх показників та готуємо до 20 хвилин.
Подавати страву можна із зеленню.
Раніше ми розповідали, як приготувати відмінний кляр без використання яєць.
Читайте також
- Як приготувати смачні курячі котлети: найпростіший рецепт – нічого зайвого
- Як приготувати смачний салат з капусти: смачна та дешева страва – можна навіть на дієті