Існує чимало рецептів котлет, кожен з яких має свої сильні сторони.
Однак їх періодично варто міняти, щоб тішити домашніх розмаїттям.
Наприклад, можна звернути увагу на простий та гідний рецепт, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухарка Юлія Архіпова.

Як приготувати м'які котлети?
Інгредієнти
– кілограм фаршу;
– Дві цибулини;
– 150 г білого хліба;
– одне куряче яйце;
– Маленька ложка солі;
– сто грамів вершкового масла;
– рослинна олія (скільки піде);
– Спеції.
Методика приготування
Відразу відокремлюємо хліб від кірок і відправляємо його в миску з водою. Тим часом подрібнюємо цибулю за допомогою блендера та вводимо до складу фаршу, перемішуємо.
Далі вводимо сам хліб, яйця, сіль та вибрані прянощі, доводимо до однорідного стану.
Залишаємо заготовку в холодильнику на півгодини. Після цього обсмажуємо на сковорідці з маслом до появи міцної скоринки. Далі застилаємо лист папером, змащуємо маслом, кладемо котлети. На кожну відправляємо бруском вершкового масла.
Готуємо півгодини за 180 градусів.
Читайте також
- Чому огірки вийшли м'якими: названо головну помилку господарок
- Які хитрощі допоможуть зварити бездоганний рис: кулінари розкрили секрети