Сирники можна обсмажувати на сковороді, а можна запекти в духовці, від чого вони стануть кориснішими і навіть смачнішими.
Ще можна відварювати сирники в молоці, але це хитромудро. Є ще один спосіб – приготувати сирники у мультиварці. Говорять, що виходить краще, ніж на сковороді.
Мультиварка здорово рятує, але багато хто навіть не уявляє, які можливості таїть ця електрична «каструлька».

Щоб приготувати в ній сирники, потрібно 30 хвилин.
Продукти:
- сир – 500 гр;
- яйце – 1 шт.;
- цукор – 2 ст. л.;
- борошно – 4 ст. л.
Як готувати
1. Розітріть сир у глибокій мисці вилкою. І коли не залишиться грудочок, вбийте одне яйце.
2. Перемішайте та додайте цукор. Багато цукру не потрібне, інакше сирники розповзуться.
Простіше взагалі не додавати його, а подати сирники до столу з чимось солодким, наприклад, згущеним молоком.
3. Потім просіюємо муку|борошно| і вимішуємо в однорідну сирну суміш. Кількість борошна бажано контролювати. Тісто не повинно бути крутим або дуже рідким.
4. Формуємо сирники, пануємо у невеликій кількості борошна.
5. Включаємо мультиварку в режим «Спека» і випікаємо сирники приблизно 5 хвилин з одного боку, потім з іншого.
Однак час приготування залежить від характеристик моделі.
До столу подаємо зі сметаною, натуральним йогуртом, джемом або згущеним молоком. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як приготувати апельсинові цукати.
Читайте також
- Як приготувати дієтичні курячі котлети: соковиті та смачніші за смажені
- Чи можна приготувати борщ без оцту та лимонної кислоти: досвідчені господині знають відповідь