Як приготувати заварні млинці на молоці: кулінари розповіли, в чому секрет апетитної випічки

Хто відмовиться від ніжних тонких млинців із начинкою? Все ж це чудова страва, яку можна подавати не тільки як десерт, але і як основне частування, якщо додати ситні начинки.

Але щоб млинці не розчарували і не рвалися на сковороді, треба правильно приготувати тісто.

Інгредієнти

  • молоко – 400 мл;
  • окріп – 200 мл;
  • борошно – 250 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • сіль – 1/2 ч. л.;
  • олія – 3 ст. л.;
  • ванільний цукор – 10 г.

Як готувати млинці

Усі компоненти мають бути кімнатної температури.

Блины
Фото: © Білновини

Яйця слід змішати із сіллю та цукром. Потім потрібно влити молоко та збити масу міксером. Поступово слід влити окріп, але при цьому тісто все ще треба збивати.

Після цього можна втрутити просіяне борошно. Наприкінці приготування в масу слід влити олію.

Не варто відразу переходити до смаження млинців. Потрібно дати настоятися тісту під кришкою близько півгодини.

Випікати млинці слід на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачні млинці без додавання яєць.

Читайте також

  • Що робити, якщо купили в магазині несмачні помідори: рятуємо святкові страви
  • Домашній мармелад із яблук: простий спосіб приготування корисної солодощі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *