Як приготувати житні млинці: ідеальна страва для сніданку – рецепт для тих, хто дотримується посту

Ніжні та ароматні тонкі млинці – чудовий варіант для ранку.

Подавати їх можна з різними смачними добавками, які тільки покращать сніданок і зроблять його більш ситним.

Рецептом млинців без молока та яєць поділилася експерт мережевого видання «БелНовости» Юлія Архіпова.

Блины
Фото: © Білновини

Інгредієнти

На дві склянки житнього борошна слід підготувати:

  • мінеральна газована вода – 2,5 ст.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – 1 ст. л.;
  • олія – 3 ст. л.

Процес приготування

Борошно просіяти, а потім змішати з іншими сухими компонентами.

Потім поступово потрібно влити воду. Заготовку слід постійно помішувати. Бажано використати для цього міксер. В останню чергу необхідно додати олію.

Випікати млинці потрібно на попередньо розігрітій сковороді.

Частування виходить ніжним, м'яким і дуже смачним.

Раніше ми розповідали, скільки млинців можна з'їсти за день без шкоди.

Читайте також

  • Як напекти дієтичних млинців: ні грама борошна
  • Готуємо ПП-тістечка з вівсяним борошном: десерт, який оцінять навіть справжні ласуни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *