Як приготувати бананові млинці: здивуйте близьких ароматним та солодким сніданком – швидкий рецепт

Млинці на сніданок – це ситний та смачний варіант.

Якщо при цьому скористатися оригінальнішим рецептом і додати в тісто банани, то ранковий прийом їжі стане в рази кращим.

Для приготування млинців треба використовувати м'які або перестиглі банани. Подавати такий ароматний частування можна зі сметаною або варенням до чаю.

Бананы
Фото: © Білновини

Найпростішим способом приготування поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії Юлія Архіпова.

Інгредієнти

  • банани – 2 шт.;
  • борошно – 150 г;
  • молоко – 1 ст.;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • олія – 2 ст. л.

Процес приготування бананових млинців

Яйця та молоко мають бути кімнатної температури. Ці продукти слід збити віночком із цукром та щіпкою солі.

Банани необхідно розім'яти вилкою і додати|добавляти| в масу. Потім потрібно втрутити просіяне борошно.

За бажання можна використовувати блендер або міксер.

Готове тісто має бути однорідним. Йому треба дати настоятися близько 10-15 хвилин за кімнатної температури.

Після цього можна переходити до випікання млинців на розігрітій сковороді.

Раніше ми розповідали, як приготувати яєчні маффіни.

Читайте також

  • Яка частина курки найкорисніша: міфи та забобони
  • Чому потрібно різати ковбасу під кутом: не традиція та забобони

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *