Млинці на сніданок – це ситний та смачний варіант.
Якщо при цьому скористатися оригінальнішим рецептом і додати в тісто банани, то ранковий прийом їжі стане в рази кращим.
Для приготування млинців треба використовувати м'які або перестиглі банани. Подавати такий ароматний частування можна зі сметаною або варенням до чаю.

Найпростішим способом приготування поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії Юлія Архіпова.
Інгредієнти
- банани – 2 шт.;
- борошно – 150 г;
- молоко – 1 ст.;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 2 ст. л.;
- олія – 2 ст. л.
Процес приготування бананових млинців
Яйця та молоко мають бути кімнатної температури. Ці продукти слід збити віночком із цукром та щіпкою солі.
Банани необхідно розім'яти вилкою і додати|добавляти| в масу. Потім потрібно втрутити просіяне борошно.
За бажання можна використовувати блендер або міксер.
Готове тісто має бути однорідним. Йому треба дати настоятися близько 10-15 хвилин за кімнатної температури.
Після цього можна переходити до випікання млинців на розігрітій сковороді.
Раніше ми розповідали, як приготувати яєчні маффіни.
Читайте також
- Яка частина курки найкорисніша: міфи та забобони
- Чому потрібно різати ковбасу під кутом: не традиція та забобони