Якщо хочеться, щоб вийшли апетитні мереживні млинці, які не рвуться під час смаження, слід додати в тісто окріп.
В цьому випадку заготівля вийде еластичнішою і не прилипатиме до сковороди.
Відмінним рецептом поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії Юлія Архіпова.

Які інгредієнти потрібні
- борошно, 130 г,
- молоко – 200 мл;
- окріп – 200 мл;
- яйця – 2 шт.;
- соняшникова олія – 2 ст. л.;
- сіль – 1 щіпка;
- цукор – 2 ст. л.
Як готувати тісто
Для початку яйця потрібно збити із цукром та сіллю. Потім в масу потрібно додати масло і борошно, що просіює. При цьому тісто слід ретельно перемішати, щоб не було грудок.
Після цього потрібно влити молоко. В останню чергу потрібно додати окріп. Робити це слід поступово і тонким струмком.
Бажано при цьому помішувати масу віночком.
Випікати млинці треба на попередньо розігрітій сковороді з олією.
Раніше ми розповідали, як приготувати тонкі млинці на воді та без яєць.
Читайте також
- Як смачно приготувати мінтай: тушкуємо рибу в сметані – простий рецепт
- Навіщо разом із картоплею варити часник: цікава кулінарна хитрість – про неї варто дізнатися кожному гурману