Як приготувати ажурні тонкі млинці: виходять смачними і не рвуться на сковороді: простий спосіб

Якщо хочеться, щоб вийшли апетитні мереживні млинці, які не рвуться під час смаження, слід додати в тісто окріп.

В цьому випадку заготівля вийде еластичнішою і не прилипатиме до сковороди.

Відмінним рецептом поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії Юлія Архіпова.

Тонкие блины
Фото: © Білновини

Які інгредієнти потрібні

  • борошно, 130 г,
  • молоко – 200 мл;
  • окріп – 200 мл;
  • яйця – 2 шт.;
  • соняшникова олія – 2 ст. л.;
  • сіль – 1 щіпка;
  • цукор – 2 ст. л.

Як готувати тісто

Для початку яйця потрібно збити із цукром та сіллю. Потім в масу потрібно додати масло і борошно, що просіює. При цьому тісто слід ретельно перемішати, щоб не було грудок.

Після цього потрібно влити молоко. В останню чергу потрібно додати окріп. Робити це слід поступово і тонким струмком.

Бажано при цьому помішувати масу віночком.

Випікати млинці треба на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Раніше ми розповідали, як приготувати тонкі млинці на воді та без яєць.

Читайте також

  • Як смачно приготувати мінтай: тушкуємо рибу в сметані – простий рецепт
  • Навіщо разом із картоплею варити часник: цікава кулінарна хитрість – про неї варто дізнатися кожному гурману

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *