Помилка багатьох сучасних мешканців великих міст у тому, що режим дня частіше доводиться порушувати, а не дотримуватись.
Приходиться менше спати, більше їсти і при цьому пропускати сніданок. А дарма, адже саме сніданок заряджає енергією та дозволяє протриматися до обіду без перекушування.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, що смачно приготувати на сніданок.

Потрібно:
- один банан;
- сир – 200 гр;
- борошно – 3 ст. л.;
- яйце – 1 шт.;
- цукор – 2 ст. л.;
- сіль та ванілін за смаком.
Як готувати
1. Очищаємо банан і розминаємо його вилкою або в блендері до пюреподібного стану.
2. Змішуємо бананове пюре з сиром до одноманітної маси.
3. По готовності просіюємо в суміш борошно, цукор, додаємо на смак сіль і ванілін, а потім одне сире яйце.
4. Перемішуємо, при необхідності, якщо тісто рідке, додаємо трохи борошна, формуємо сирники та обсмажуємо на олії.
До столу подаємо зі сметаною. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як приготувати млинцевий торт із грибами та куркою.
Читайте також
- Як приготувати пиріг з|із| варенням: швидкий рецепт
- Готуємо млинцевий торт з грибами та куркою: підійде для свята та звичайної вечері – простий рецепт