Любите тонкі млинці з дірочками? Тоді ця стаття є для вас.
Розповідаємо, як приготувати їх без соди, дріжджів та розпушувача.
Як приготувати млинці з дірочками?
Вам знадобляться: 125 г борошна, 125 г молока, 125 г окропу, одне яйце, столова ложка цукру, чверть чайної ложки солі, підлога столової ложки рослинної олії.

Розбиваємо в миску яйце, додаємо цукор та сіль, збиваємо блендером приблизно хвилину.
Повинна вийде маленька пінка. Вливаємо тепле молоко.
Знову збиваємо, додаємо борошно, ще раз збиваємо.
Тісто має вийти без грудочок. Вливаємо окріп, знову збиваємо.
Додаємо олію, ретельно перемішуємо.
Сковорідку добре прогріваємо, змащуємо олією або шматочком сала.
Надалі змащувати сковорідку не потрібно. Вливаємо тісто, розподіляємо.
Перевертати млинці слід після підрум'янювання країв.
Читайте також
- Чому в ресторанах ніколи не подають суп із сочевиці? Шефи розкрили правду
- Більше не доведеться мучитися з горіхами: цей спосіб очищення заощаджує час