Як приготувати різдвяне імбирне печиво: ароматна випічка сподобається всій родині

Такий десерт чудово прикрасить святковий стіл.

Готується частування досить легко.

Навіть новачок у кулінарії без проблем впорається з цим рецептом, щоб порадувати себе та домочадців смачним та ароматним імбирним печивом.

Мука
Фото: © Білновини

Інгредієнти

Для приготування 2-3 порцій слід взяти:

  • Вершкове масло, 200 г,
  • Цукор, 100 г,
  • Борошно, 400 г,
  • Яйця, 2 шт.,
  • Кориця, 1/2 ч. л.
  • Імбир, 1/3 ч. л.
  • Мускатний горіх, 1 щіпка.

Якщо хочеться прикрасити печиво, то можна підготувати трохи горіхів, кондитерської посипки або цукрової пудри.

Як готувати імбирне печиво.

Усі компоненти потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб вони були кімнатною температурою. Олія має бути м'якою до початку готування.

Інгредієнти треба змішати та залишити на годину в холодильнику.

Потім тісто слід розкотити. Спеціальними формами потрібно вирізати заготовки.

Випікати печиво слід лише 15 хвилин у попередньо розігрітій духовці при 180 градусах.

Перед подачею десерт можна прикрасити.

Раніше ми розповідали, як приготувати вершкове пиво з Гаррі Поттера.

Читайте також

  • Чому млинці виходять жорсткими: 3 помилки, яких ви припускаєте
  • Як засолити оселедець в олії: рецепт відмінної закуски

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *