Багато хто вже встиг втомитися від оригінальних рецептів котлет.
Іноді пропонується робити такі неординарні страви, що від класичних котлет у них мало залишається.
Якщо ж ви скучили за звичними і добре знайомими котлетами, то вам однозначно стане в нагоді дана рецептура, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова.

Як приготувати класичні котлети
Список необхідних продуктів
– 600-700 грамів фаршу (на власний розсуд);
– грамів триста білого хліба чи батона;
– дві цибулини (середнього розміру);
– половина склянки сухарів;
– сіль та приправи.
Метод приготування
Як ви встигли помітити, у списку продуктів дійсно немає нічого зайвого, завдяки чому вийде приготувати справжнісінькі котлети.
Спочатку видаляємо кірки хліба чи батона і залишаємо на якийсь час у мисці з водою.
Тим часом у фарш вводимо цибулю, пропущену через м'ясорубку. У такому випадку котлети вийдуть більш ароматними та соковитими. Подрібнюємо хліб та відправляємо до основної маси, перемішуємо.
Солимо і заправляємо заготовку. Яйця в цьому рецепті відсутні: котлети все одно не розваляться. Після цього варто якісно перемішати фарш і відбити його.
Після цього можна сміливо приступати до смаження до повної готовності.
Раніше ми розповідали про те, як можна смачно відварити картоплю.
Читайте також
- Як приготувати ефектний вишневий соус до курки та м'яса: простий спосіб – підійдуть заморожені ягоди
- Як приготувати розсипчастий рис: найпростіший спосіб – про що варто знати господиням