Як приготувати котлети з капусти в духовці: блюдо виходить м'яким, але з хрусткою скоринкою

Приготувати на обід смачні і ситні котлети можна навіть без грама м'яса.

Простим рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.

Які інгредієнти потрібні

  • Капуста білокачанна, 1 кг,
  • Печериці, 250 г,
  • Цибуля, 1 шт.,
  • Манка, 50 г,
  • Перець та сіль,
  • Панірувальні сухарі, 200 г.

Як готувати капустяні котлети

Овочі слід нашаткувати, перекласти в каструлю і залити водою.

Котлеты
Фото: © Білновини

Варити капусту потрібно не більше 10 хвилин, а після остудити і змішати з печерицями та цибулею, які попередньо треба близько 8 хвилин обсмажувати на олії.

У таку овочеву суміш слід додати перець, сіль та манку. Все потрібно перемішати і залишити на півгодини за кімнатної температури.

Потім можна формувати котлети, які потрібно обваляти в панірувальних сухарях.

Випікати страву з кожного боку по 15-20 хвилин. Температура має бути близько 200-220 градусів.

Раніше ми розповідали, як смачно запекти картоплю із салом.

Читайте також

  • Кому не варто їсти гречку: ось яка кількість на день не шкодить здоров'ю
  • Чи можна приготувати голубці з цвітною капустою? Рецепт до обіду чи вечері

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *