Як приготувати домашнє кокосове печиво: десерт виходить легким і хрустким

Якщо хочеться здивувати гостей і домочадців смачною та ароматною домашньою випічкою, слід звернути увагу на цей простий рецепт кокосового печива.

Частування виходить ніжним, хрустким.

Спосібом його приготування поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії Юлія Архіпова.

Мука
Фото: © Білновини

Які продукти потрібні

  • Вершкове масло, 200 г,
  • Цукор, 200 г,
  • Борошно, 280 г,
  • Кокосова стружка, 130-150 г,
  • Розпушувач та сода, 1/2 ч. л.,
  • Молоко 30 мл.

Як приготувати печиво.

Олія має бути кімнатної температури.

Його слід розрізати на шматочки та збити з цукром у пишну масу за допомогою міксера.

В окремій ємності потрібно з'єднати борошно з содою, розпушувачем, кокосовою стружкою. Потім суху суміш треба з'єднати з олією. Наприкінці треба влити молоко.

Тісто в результаті має бути м'яким, не липким.

Його потрібно загорнути у харчову плівку та відправити на півгодини у холодильник.

Потім потрібно сформувати печиво та викласти його на деко.

Випікати десерт слід близько 20 хвилин за 150 градусів. Духовка має бути попередньо розігріта.

Раніше ми розповідали, як приготувати цей чізкейк «Нью-Йорк».

Читайте також

  • Як отримати найсмачніший сніданок із найпростішої вівсянки: новий рецепт
  • Як приготувати чай з корицею: неймовірна користь – лише від однієї палички

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *