Як приготувати низькокалорійний чізкейк: всього 4 інгредієнти – простий рецепт

Якщо хочеться порадувати себе смачним десертом, але при цьому не порушувати свою дієту, слід звернути увагу на спосіб приготування низькокалорійного чізкейку, який кожен зможе самостійно приготувати навіть без особливих кулінарних навичок.

Рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.

Основний плюс такого частування у тому, що для нього треба підготувати мінімум інгредієнтів.

Мука
Фото: © Білновини

На 500 г сиру слід взяти:

  • вівсяні пластівці – 100 г;
  • яйця – 5-6 шт.;
  • цукрозамінник – за смаком.

Процес приготування

Для початку пластівці слід подрібнити на дрібну крихту, змішати з двома яйцями. Як тільки маса буде однорідною, її потрібно викласти у форму для запікання і добре притиснути до дна.

Далі треба сир змішати з 4 яйцями, цукрозамінником. Бажано перебити все блендером до однорідності. Цукрозамінник попередньо можна розчинити в 2-3 столових ложках води.

Начинку, що вийшла, треба вилити на корж і випікати близько півгодини при 180 градусах. Важливо пам'ятати, що заздалегідь слід розігріти духовку.

Як тільки десерт буде готовий, його потрібно остудити спочатку при кімнатній температурі, а після на дві години відправити в холодильник.

Перед подачею частування можна прикрасити ягодами, фруктами.

Раніше ми розповідали, як виправити кислу квашену капусту.

Читайте також

  • У кого у світі найвищий рівень IQ: не всі про це знають
  • Як готують рибні котлети кулінари «зі стажем»: цей несподіваний інгредієнт робить страву соковитішою та жирнішою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *