Ніжні та ароматні тонкі млинці – чудовий варіант для ранку.
Подавати їх можна з різними смачними добавками, які тільки покращать сніданок і зроблять його більш ситним.
Рецептом млинців без молока та яєць поділилася експерт мережевого видання «БелНовости» Юлія Архіпова.

Інгредієнти
На дві склянки житнього борошна слід підготувати:
- мінеральна газована вода – 2,5 ст.;
- цукор – 2 ст. л.;
- сіль – 1 ст. л.;
- олія – 3 ст. л.
Процес приготування
Борошно просіяти, а потім змішати з іншими сухими компонентами.
Потім поступово потрібно влити воду. Заготовку слід постійно помішувати. Бажано використати для цього міксер. В останню чергу необхідно додати олію.
Випікати млинці потрібно на попередньо розігрітій сковороді.
Частування виходить ніжним, м'яким і дуже смачним.
Раніше ми розповідали, скільки млинців можна з'їсти за день без шкоди.
Читайте також
- Як напекти дієтичних млинців: ні грама борошна
- Готуємо ПП-тістечка з вівсяним борошном: десерт, який оцінять навіть справжні ласуни