Існує маса варіантів приготування першої страви з зовсім різними інгредієнтами та фінальним смаком.
Якщо ж вам хочеться чогось домашнього, зігріваючого та смачного, то вам варто звернути увагу на класику.
Наприклад, можна скористатися простим і гідним рецептом, вважає експерт мережного видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухар Юлія Архипова.

Як приготувати курячий суп з картоплею
Необхідні інгредієнти
– півкіло птаха;
– картопля (від 3 до 5 штук);
– по одній штуці моркви та цибулі;
– половина солодкого перцю;
– два літри води;
– прянощі, сіль та олія для смаження.
Схема приготування
Спочатку необхідно відправити курку у воду та варити до повної готовності. На це йде близько чверті години. Перевага цього рецепту в тому, що частини курки можуть бути абсолютно будь-якими, на ваш розсуд.
Коли птах буде готовий, то видаляємо його і залишаємо бульйон. У процесі варіння не забуваємо видаляти піну.
Потім у бульйон вводимо подрібнену картоплю. Пам'ятайте, що час його приготування може тривати до 20 хвилин.
Обсмажуємо цибулю з морквою. Після цього вводимо солодкий перець.
Відправляємо овочі до основного складу страви.
Не забуваємо посолити, запровадити прянощі.
Незадовго до готовності повертаємо птаха, розділеного на шматочки.
Раніше ми розкрили простий спосіб приготування розсипчастого рису.
Читайте також
- Як приготувати найсмачніший борщ: кухарі розкрили секрети
- Як приготувати рисову кашу з гарбузом: простий рецепт – неймовірно смачна страва