Додайте це в миску і через 30 хвилин можна їсти: рецепт, як швидко приготувати малосольні огірки

А ви знали, що малосольні огірки можна приготувати за 30 хвилин?

Рецептом швидкого приготування найсмачніших малосольних огірків поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.

Як швидко приготувати малосольні огірки

На 1 кілограм огірків вам знадобляться два зубчики часнику, п'ять гілочок кропу та по 40 грамів солі та цукру.

огурцы
Фото: © Білновини

Огірки промиваємо у прохолодній воді, обрізаємо кінчики, розрізаємо на четвертинки.

Далі кладемо в миску, додаємо сіль, цукор, часник і кріп, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин|мінути| помаринуватися.

Після цього можна пробувати огірки. У герметичному контейнері такі огірки зберігаються до 7 днів.

Раніше експерт розповіла, як приготувати освіжаючий холодний суп.

Читайте також

  • Як приготувати освіжаючий холодний суп: тільки не окрошка і не охолодження
  • Як приготувати домашні приправи з лимону: 2 рецепти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *