Як приготувати майонез з яблук

Ми звикли до того, що майонез постійно виключають із раціону через його шкідливість та високі показники калорійності.

Однак мало хто знає, що можна приготувати смачний і корисний соус самостійно.

Експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухарка Юлія Архіпова поділилася одним незвичайним рецептом.

яблоки
Фото: © Білновини

Як приготувати яблуко з яблука?

Продукти, які потрібно підготувати

– яблука (близько трьохсот грамів);
– склянка якісної нерафінованої олії;
– велика ложка гірчиці;
– половина великої ложки соку лимона;
– куркума, сіль та перець на свій розсуд.

Метод приготування

Рекомендується помити яблука, підсушити і відправити в духову шафу на півгодини. Температура має становити 180 градусів.

Після цього чистимо яблука і доводимо їх до стану пюре за допомогою блендера.

Вводимо в яблучну масу гірчицю, сік лимона, сіль та вибрані спеції, перемішуємо. Вводимо олію, перемішуємо. Запускаємо блендер і чекаємо на однорідний стан.

Якщо ви зберігатимете майонез правильно, то він не зіпсується цілий тиждень.

Читайте також

  • Як приготувати салат з солоних огірків?
  • Що додати до котлетного фаршу, щоб заощадити м'ясо: найкращі варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *