Борщ стане в рази смачнішим, якщо при приготуванні додати один незвичайний інгредієнт.
Розповідаємо, що додати до борщу, щоб покращити його смак.
Як покращити смак борщу
Досвідчені кулінари радять наприкінці приготування додавати до борщу трохи вершкового масла.

Цей інгредієнт зробить страву більш калорійною та ситною, і смак стане більш насиченим.
Рекомендується додавати не більше 80 г масла. Після додавання борщ потрібно ретельно перемішати.
Якщо вершкове масло використовувалося при приготуванні засмажки, додаємо в суп не більше 50 грамів.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну страву з картоплі та сиру.
Читайте також
- Як потрібно варити гречку? Помилка, яку допускають майже всі під час варіння каші
- Готуємо повітряний омлет із сиром та цибулею: не потрібно смажити на сковороді – секрет смачної та ароматної страви



