Як приготувати страву з кислої капусти та картоплі: просто та смачно

Не варто забувати про те, що з простих і доступних продуктів найчастіше можна приготувати непогані страви.

Вони вийдуть недорогими, смачними та корисними.

Наприклад, можна звернути увагу на один рецепт із сільської кухні, вважає експерт у галузі приготування їжі мережевого видання “БелНовости” кухарка Юлія Архіпова.

картофель
Фото: © Білновини

На який рецепт варто звернути увагу

Продукти

– картопля середнього розміру (близько 6 штук);
– велика цибулина;
– 250 г кислої капусти;
– пара ложок нерафінованої олії;
– сіль та зелень за потребою.

Процес приготування

Картоплю цілком варто відварити до повної готовності. У процесі варіння не забудьте додати сіль. Після цього потрібно остудити овоч і розділити кожну бульбу на кілька частин.

Після відправляємо його у блюдо для подачі.

Цибулю варто нарізати дрібніше, з'єднати з капустою і відправити до картоплі.

За необхідності солимо, вводимо подрібнену зелень і поливаємо якісною олією. Проста, смачна та корисна страва готова.

Раніше ми розповідали, які хитрощі допоможуть приготувати якісний кляр.

Читайте також

  • Як приготувати “Пролетарський” салат зі свіжою капустою та огірками: відмінний рецепт
  • Як у ресторані швидкого харчування: простий рецепт неймовірно смачної картоплі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *