Як приготувати каву по-мексиканськи: ідеальний напій для осені

У більшості випадків цікавих напоїв ми очікуємо від спеціалізованих закладів: у них є всі необхідні компоненти та професійне обладнання.

Однак часом для того, щоб приготувати незвичайну каву, потрібно не так багато.

Якщо ви хочете порадувати себе ефектним напоєм, що зігріває, ідеальним для осені, то експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова радить звернути увагу на даний рецепт.

кофе
Фото: © Білновини

Як приготувати каву по-мексиканськи?

Компоненти

– три чверті склянки кави;
– літр води;
– 100 мл молока і така ж кількість вершків:
– дві великі ложки цукру, дві маленькі ложки кориці;
– третина склянки шоколадного сиропу.

Процес приготування

Потрібно відразу перемішати мелену каву з корицею, відправити в сотейник або звичайну каструлю, влити вказаний об'єм рідини і приступити до варіння.

Пам'ятайте, що каву до кипіння не доводять.

В окремій ємності змішуємо вершки, цукор, молоко та сироп. Варимо суміш на мінімальному вогні та вимикаємо плиту при кипінні. З'єднуємо вміст двох каструль. Після цього можна подавати каву.

Зазначений рецепт має на увазі приготування чотирьох порцій напою.

Читайте також

  • Чим можна замінити авокадо при приготуванні салату: досвідчені кулінари перерахували варіанти
  • Як приготувати котлети без хліба: досвідчені кулінари розкрили секрети

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *