Як приготувати імбирний лимонад: перед ним ніхто не встоїть

Влітку будь-яка господиня може уявити себе у ролі справжнього професійного бармена, який вигадує рецепти домашніх коктейлів та лимонадів.

У спеку немає нічого кращого, ніж самостійно приготовлені прохолодні напої.

Наприклад, кухарка Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань, пропонує оцінити рецепт лимонаду на основі імбиру.

лимонад
Фото: Pixabay

Як приготувати літній напій?

Список інгредієнтів

– невеликий шматочок очищеного імбирного кореня (близько трьох сантиметрів);
– 100 мл води;
– пара ложок меду та очеретяного цукру (регулюйте за смаком);
– два лайми.

Процес приготування

Корінь імбиру варто очистити від шкірки відразу ж, щоб не повертатися до цього питання. Після цього подрібнюємо його за допомогою терки. Також нам знадобиться цедра з одного лайма.

У каструлі змішуємо вказану кількість цукру з водою. Чекаємо, доки маса стане однорідною, вводимо цедру лайма та корінь імбиру. Після кипіння томимо протягом двох хвилин.

Вводимо мед та сік двох лаймів. Напій варто відфільтрувати та охолодити. Подавати можна з м'ятою та кубиками льоду.

Читайте також

  • Які спеції вибрати для смаженої картоплі: досвідчені кулінари поділилися секретами
  • Як приготувати фруктовий салат з апельсинами та динею: суцільна користь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *