Як приготувати смачний паштет із квасолі: гості переплутають його з м'ясним.

Паштет можна приготувати в домашніх умовах.

І для цього навіть не знадобиться м'ясо. Основою закуски може стати квасоля.

Страва виходить настільки смачною та поживною, що навіть досвідчені гурмани не можуть відрізнити її від стандартного м'ясного паштету.

фасоль
Фото: Pixabay

Рецептом апетитної намазки поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.

Як приготувати паштет з квасолі?

Відправте в глибоку ємність 200 г квасолі – звареної або консервованої.

Бажано використати бобові червоного кольору. Звичайно, страву можна приготувати і з білої квасолі, але тоді зовнішній вигляд страви буде не найапетитнішим.

У посуд з основним інгредієнтом треба покласти один нарізаний плавлений сирок і подрібнене варене яйце.

Бажано використовувати пару зубчиків часнику, а також улюблені спеції.

Вміст ємності треба обробити занурювальним блендером.

У результаті вийде однорідна маса, яка за своїм зовнішнім виглядом та смаком дуже схожа на м'ясний паштет.

Якщо вам не подобається поєднання квасолі з яйцями і сиром, то вчиніть наступним чином: основний компонент залиште колишнім, а ось інші два замініть волоським горіхом і смаженою цибулею.

Раніше гурманам розповіли, як приготувати тарталетки із оселедцем.

Читайте також

  • Як приготувати соковиті котлети: кухарі розкрили хитрощі – про що не варто забувати
  • Як швидко приготувати дріжджове тісто для випічки: буде м'яким та повітряним – простий рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *