Не варто зневажливо ставитись до консервованої квасолі: якщо ви вибрали продукт від перевіреного виробника, то якості та поживна цінність будуть на рівні.
Використовувати таку квасолю можна не лише як гарнір чи добавку для супів та салатів.
Експерт із кулінарних питань мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова вважає, що варто здивувати домашніх оригінальною закускою.

Як приготувати паштет з квасолі?
Список інгредієнтів
– банку квасолі (краще червоної);
– Невелика банка консервованого тунця;
– ложка подрібнених волоських горіхів;
– невелика салатна цибулина;
– пара гілочок кінзи;
– половина ложки лимонного соку;
– прянощі та сіль за своїм смаком.
Методика приготування
Потрібно відразу ж звільнити квасолю та тунець від банок і перекласти їх у блендер. Рідина максимум треба злити. Цибулину подрібнюємо та відправляємо до інших компонентів.
Слідом кладемо кінзу, вливаємо сік лимона, приправляємо і солимо.
Доводимо до однорідного стану. Подрібнені волоські горіхи вводимо у вже готовий паштет.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати ефектний соус із базиліком.
Читайте також
- Як правильно варити каву в турці: названо найкращий метод – побалуйте себе розкішним напоєм
- Що додати в картопляне пюре, щоб смак гарніру став яскравішим: не всі господині знають