Як приготувати бутербродний паштет з курки?

Не кожна господиня може похвалитися вмінням приготувати паштет гідної якості.

Адже така закуска стала б чудовим приводом для різноманітності у звичному меню.

Як правило, паштет готують на основі субпродуктів, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухарка Юлія Архіпова. Але можна приготувати цікавіший і корисніший варіант.

бутерброды
Фото: © Білновини

Як приготувати бутербродний паштет з курки?

Список продуктів

– триста грамів відвареного курячого філе;
– одна відварена куряча гомілка;
– дві часточки часнику;
– морква середнього розміру;
– цибулина;
– склянка жирних вершків (понад 30%);
– спеції із сіллю.

Процес приготування

Філе з гомілкою варто відварити заздалегідь. З ніжки знімаємо лише м'ясо. Моркву також варто відварити до готовності. Рубаємо м'ясо та моркву на шматочки. Цибулю слід попередньо подрібнити та обсмажити.

З'єднуємо зазначені компоненти, вводимо сіль та вибрані спеції. Відправляємо компоненти в блендер і доводимо до однорідної маси.

Вводимо вершки, перемішуємо та ще раз збиваємо. Паштет повинен кілька годин постояти у холодильнику перед вживанням.

Читайте також

  • Як приготувати млинці на горілці: оригінальний рецепт
  • Чим можна замінити кукурудзяний крохмаль під час приготування випічки: не всі господині знають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *