Морква по-корейськи розділила долю вінегрету. Корисні та смачні салати, але обидва вийшли з моди, і на святковому столі для них місця немає.
Але з корейською морквою можна приготувати пікантну і оригінальну закуску, яка точно отримає схвалення у ваших гостей.
Експерт мережевого видання “БєлНовини” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати закуску.

Потрібно:
- морква по-корейськи 200 гр;
- плавлений сир скибочками 12 шт;
- яйця 3 шт.;
- сметана 1 ст. л;
- гірчиця 1/2 ч. л;
- зелень до смаку.
Як готувати
1. Готову моркву корейською потрібно подрібнити за допомогою блендера.
2. Яйця відварюємо круто та подрібнюємо їх блендером в окремій ємності.
3. Для заправки змішуємо сметану (краще взяти густу) із гірчицею до рівномірної маси.
4. Беремо скибочку плавленого сиру і накладаємо в нього шарами спочатку моркву, потім яйця, а потім заправку зі сметани та гірчиці.
5. Посипаємо дрібно порубаною зеленню і згортаємо сирну скибочку в рулет.
Більше ситну закуску можна приготувати, якщо загортати інгредієнти разом із сиром у лаваш. Приємного апетиту!
Читайте також
- Новорічний стіл 2025: що має бути на новорічному столі під час зустрічі Зеленої Змії
- Що завжди потрібно додавати у воду перед варінням пельменів, щоб вони не злиплися: запам'ятайте раз і назавжди