Додавши при варінні пельменів один інгредієнт, можна значно покращити смак страви.
Як приготувати смачні пельмені, розповідає експерт мережевого видання «Бєлновини» у галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Як покращити смак пельменів
По-перше, потрібно діставати пельмені з морозилки заздалегідь (але не розморожувати).

Далі доводимо воду до кипіння, зменшуємо вогонь, кладемо пельмені, доводимо до кипіння, перемішуємо.
Коли пельмені випливуть, потрібно повільно влити склянку холодної води.
Це і є той самий інгредієнт, що покращує смак пельменів. За рахунок додавання холодної води тісто та начинка краще проварюються.
Раніше ми розповідали, навіщо досвідчені господині вимочують картоплю перед смаженням.
Читайте також
- Як готують пшоно до варіння досвідчені кулінари: каша вийде розсипчастою – до того ж гірчити не буде
- Чому не можна класти мед у гарячий чай: вся користь – коту під хвіст