Що додати в бульйон до пельменів: перетворите бюджетну страву – вийде неймовірно смачно

Можна довго сперечатися щодо того, які пельмені смачніші, проте натомість краще сконцентруватися на тому, як будь-який варіант зробити ще краще.

Якщо трохи доопрацювати бульйон, то однаково добрими вийдуть як магазинні, так і домашні пельмені.

Можна назвати чимало способів, які здатні надати допомогу у цьому питанні, впевнена експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухар Юлія Архіпова https://www.belnovosti.by/ekspert/yuliya-arhipova. Тому вибирати варто найпростіший.

пельмени
Фото: © Білновини

Як можна покращити смак пельменів за допомогою бульйону?

Потрібно спочатку відправити у воду самі пельмені та почекати дві хвилини. Потім відправляємо в бульйон подрібнену за допомогою терки одну середню моркву.

Вводимо також кілька горошин перцю та лавровий лист.

Після того, як рідина закипить, потрібно звести вогонь до мінімуму та використовувати кришку. Далі дочекайтеся моменту, коли пельмені з'являться на поверхні води.

У цей момент вводимо будь-яку подрібнену зелень.

Не забуваємо додати шматочок вершкового масла|мастила|, перемішати і вимкнути плиту. Ховаємо страву під кришку. Через 10 хвилин можна пригощати родину чудовою стравою.

Раніше ми розповідали про те, за допомогою яких хитрощів можна врятувати пересолений суп.

Читайте також

  • Чому борщ став коричневим: прикрі помилки – про що варто знати господиням
  • Як висвітлити бульйон за допомогою курячого яйця: хитрість, про яку багато хто не знає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *