Як приготувати шоколадний десерт без цукру: смачніше «Нутелли» – його можна всім

Найправильніший шлях схуднення включає лише дві складові: це правильне харчування та спорт.

Сьогодні поділимося з вами рецептом однієї з таких ПП-насолод: у її складі немає ні краплі цукру, що робить його придатним як для тих, хто сидить на дієті, так і для тих, хто вже скинув зайві кілограми.

Відверто кажучи, для приготування десерту вам знадобиться лише два інгредієнти – це 400 г яблук та 120 г шоколаду.

Шоколад
Фото: Pixabay

Вимиті фрукти слід очистити від шкірки і насіння, після чого нарізати на часточку і запекти в мікрохвильовій печі до м'якості – як правило, на це йде близько 10 хвилин.

Шоколад слід розламати на шматочки та розтопити з використанням водяної лазні.

Коли яблука охолонуть, візьміть блендер і зробіть пюре. Після цього в масу, яка стала однорідною, необхідно влити шоколад.

Збивайте яблучно-шоколадну суміш ще кілька хвилин, щоб вона наповнилася повітряними бульбашками.

Залишилося перелити готову основу десерту у форму – одну велику або кілька маленьких, і залишити для застигання в холодному місці на шість годин.

Раніше «БелНовости» ділилися рецептом жироспалюючого напою з двох інгредієнтів.

Читайте також

  • Як утихомирити почуття голоду: ось що потрібно зробити, коли ви на дієті хочете з'їсти весь холодильник
  • Окріп вбиває смак: як правильно заварювати каву

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *