Як приготувати кокосове печиво: рецепт випічки без борошна

Випічка – це завжди дуже по-домашньому, ситно, смачно та радісно. Затьмарює лише одна деталь – борошняне шкодить талії та фігурі загалом.

Як не дивно, але можна напекти смачного печива без борошна, і не абияк, а кокосового.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, як спекти кокосове печиво без борошна.

Выпечка
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • яйця – 3 шт.;
  • сіль щіпка;
  • цукор – 150 гр;
  • кокосова стружка – 150-180 гр.

Як готувати

1. Відокремте білки від жовтків і додайте щіпку солі до білків, після чого ретельно все збийте.

2. Не зупиняючись, додайте цукор і продовжуйте збивати до утворення пишної піни.

3. Додайте в білкову піну кокосову стружку, перемішайте і викладайте ложкою масу на лист, застелений пергаментом.

За готовністю приберіть у розігріту до 180 градусів Цельсія духовку на 15-20 хв. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Як смачно запекти кабачки: можна їсти і не думати про фігуру
  • Не в оцті і не в кефірі: ось у чому маринують м'ясо в Азії – страва виходить по-справжньому м'якою та соковитою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *