Випічка – це завжди дуже по-домашньому, ситно, смачно та радісно. Затьмарює лише одна деталь – борошняне шкодить талії та фігурі загалом.
Як не дивно, але можна напекти смачного печива без борошна, і не абияк, а кокосового.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, як спекти кокосове печиво без борошна.

Потрібно:
- яйця – 3 шт.;
- сіль щіпка;
- цукор – 150 гр;
- кокосова стружка – 150-180 гр.
Як готувати
1. Відокремте білки від жовтків і додайте щіпку солі до білків, після чого ретельно все збийте.
2. Не зупиняючись, додайте цукор і продовжуйте збивати до утворення пишної піни.
3. Додайте в білкову піну кокосову стружку, перемішайте і викладайте ложкою масу на лист, застелений пергаментом.
За готовністю приберіть у розігріту до 180 градусів Цельсія духовку на 15-20 хв. Приємного апетиту!
Читайте також
- Як смачно запекти кабачки: можна їсти і не думати про фігуру
- Не в оцті і не в кефірі: ось у чому маринують м'ясо в Азії – страва виходить по-справжньому м'якою та соковитою.



