2 незвичайні інгредієнти, які зроблять борщ неймовірно смачним: гурманам на замітку

Господині рідко експериментують під час приготування борщу.

Адже ризик зіпсувати страву досить високий: один невдалий інгредієнт зробить несмачним весь суп.

Тому ризикувати не варто, а ось скористатися перевіреним кулінарним лайфхаком можна і потрібно.

суп
Фото: © Білновини

Є два несподівані компоненти, які перетворюють борщ, роблячи його дуже апетитним.

Про які інгредієнти йдеться

Зробити смак супу яскравішим допоможуть такі продукти:

  • копчена грудинка;
  • квасоля.

Нарізаний м'ясопродукт має опинитися в каструлі на етапі варіння бульйону.

А от овоч потрібно додати до борщу приблизно за чверть години до завершення його приготування.

Зрозуміло, на той момент квасоля вже має бути доведеною до майже повної готовності: представник сімейства бобові має бути зварений заздалегідь та окремо.

Завдяки вищезгаданим незвичайним добавкам суп набуде яскравого та нестандартного смаку. При цьому квасоля та грудинка не затьмарять аромати інших важливих інгредієнтів.

Читайте також

  • Як приготувати бездоганну тушковану капусту: 3 хитрощі, про які не варто забувати
  • Які 5 секретів знають господині, у яких завжди виходить ідеальна смажена картопля

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *