Навіщо до борщу додавати лимонний сік: кулінарний трюк, про який не всі знають – господині на замітку

Цей суп зазвичай лише своєю назвою викликає апетит.

Ароматний, червоний та ситний борщ люблять багато хто.

Ще краще, якщо подати його з чорним хлібом, сметаною та ароматною зеленню.

Борщ
Фото: © Білновини

Байдужих до такого частування точно складно знайти.

При цьому кожна господиня має свій секрет приготування смачного і ароматного борщу.

Наприклад, деякі під час приготування додають трохи лимонного соку. Така дія може здатися навіть дивною. Але насправді так борщ справді стає в рази кращим.

Справа в тому, що сік цього цитрусу необхідний для збереження бордового кольору борщу та буряків у ньому.

Тут важливо не переборщити. Достатньо взяти лише один фрукт.

Використовувати сік потрібно лише з половинки цитрусу. Додавати його краще при обсмажуванні буряка. Пару крапель можна втрутити під час варіння страви.

При цьому необхідно стежити, щоб у борщ не потрапили кісточки чи цедра.

Раніше ми розповідали, як правильно треба додавати засмажку до борщу.

Читайте також

  • Як правильно заморозити готові котлети та не зіпсувати страву: не всі знають
  • Як приготувати справжню сирну піцу: рецепт, що заслуговує на увагу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *