Яєчний рулет з сьомгою і сиром “Філадельфія” — нереально смачний рецепт
Скоро свята, а значить пора запасатися рецептами смачних закусок. І в цьому рецепті ми розповімо, як приготувати відмінний рулетик з сьомгою і вершковим сиром. Він красиво виглядає і виходить смачним, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
5 курячих яєць
1 столова ложка пшеничного борошна
100 грамів твердого сиру
пучок зелені
150 грамів сиру "Філадельфія"
200 грамів слабосоленої сьомги
сіль, перець за смаком
Починаємо приготування:
У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо борошно і збовтуємо вінчиком.
Сир натираємо на дрібній тертці і додаємо в масу. Туди ж кладемо подрібнену зелень, сіль і перець за смаком, перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментним папером і виливаємо приготовлену масу, розрівнюємо. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів і випікаємо протягом 10 хвилин.
Рибку нарізаємо невеликими шматочками.
Дістаємо корж на робочу поверхню і змащуємо сиром і викладаємо рибку, але не доходимо до краю 5-6 см. Звертаємо в рулет і прибираємо в холодильник на 1 годину.
Через відведений час дістаємо, нарізаємо шматочками, перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.