Перед якісним натуральним лимонадом ніхто не встоїть: його смак завжди на висоті.
Також завжди приємно усвідомлювати, що ви подаєте до столу корисний та натуральний продукт.
Є досить доступний рецепт, який дозволить подати до столу лимонад чудової якості під час використання мінімальної кількості інгредієнтів, розповідає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова.

Як приготувати справжній домашній лимонад
Список компонентів
– половина кілограма лимонів;
– біля склянки цукру;
– чиста питна вода та газована вода;
– кілька гілочок фіолетового базиліка та перцевої м'яти.
Метод приготування
Лимони варто вимити найретельніше, а потім використовувати для приготування цедри. Її змішують із половиною склянки цукру.
Далі лимони потрібно відокремити від шкірки та кісточок, подрібнити та відправити в блендер. Доводимо до однорідного стану. Після цього вводимо цедру з частиною цукру і знову змішуємо.
Потрібно масу потримати кілька годин у холодильнику. Далі потрібно на одну ложку приготованого пюре брати склянку чистої або газованої води, додавати цукор, а зелень використовуватиме прикраси при подачі.
Читайте також
- Як правильно приготувати пюре з картоплі: розкрито головні хитрощі
- Як приготувати смачні картопляні човники: секретний інгредієнт – завдяки йому страва є шедевром кулінарії.