Кожен сезон відрізняється своїм набором продуктів, смаків та ароматів.
Якщо йдеться про осінь, то відразу виникає асоціація з гарбузом.
Однак мало хто може припустити, що на основі даного продукту можна готувати каву. Якщо ви спробуєте цей рецепт, то здивуйте навіть найприскіпливіших гурманів, зазначає експерт з питань кулінарії мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова.

Як приготувати гарбузову каву?
Інгредієнти
– банку згущеного молока;
– по великій ложці пюре гарбуза та кави (розчинної);
– трохи шоколаду (на власний смак);
– Маленька ложка порошку імбиру;
– ванільний сироп (або ванілін) на власний розсуд;
– Кілька ложок молока.
Процес приготування
Як ви могли помітити, цей рецепт не розрахований на тих, хто сидить на дієті або стурбований питанням власної ваги: дуже калорійний напій.
Однак його смакові якості байдужими не залишать нікого.
У сотейник відправляють відразу всі компоненти, вливають воду (біля склянки), перемішують та відправляють на плиту. Слідкуйте за тим, щоб суміш не кипіла.
Томлять напій близько восьми хвилин. Після цього можна подавати до столу.
Читайте також
- Які помилки у використанні губки для посуду допускають практично все: перевірте себе
- Навіщо деякі господині засипають в унітаз пральний порошок: ви здивуєтеся