Що приготувати на вечерю зі свіжих овочів: страва, яка врятує вашу фігуру

Найкращий варіант літньої вечері – це салат зі свіжих овочів.

Тут важливо приділити увагу не лише інгредієнтам, а й маринаду, щоб освіжити смакове поєднання звичних овочів та зелені.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як готувати і що буде потрібно.

Салат
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • огірки свіжі 4 шт.;
  • редис 300 гр;
  • цибуля зелена 2-3 пір'їнки;
  • кінза 4-5 гілочок;
  • оцет рисовий 2 ст. л;
  • олія кунжутна за смаком;
  • цукор, сіль за смаком.

Як готувати

Огірки потрібно нарізати за допомогою овочечистки, щоб вийшли довгі та тонкі скибочки.

Редиску миємо, відрізаємо корінці та хвостики і нарізаємо тонкими кружальцями.

Вимиту зелень дрібно кришимо ножиком.

Перекладаємо овочі та зелень у салатнику та займаємося маринадом.

Для цього змішуємо оцет і кунжутну олію, додаємо щіпку солі та цукор на свій смак.

Перемішуємо салат, залишаємо просочитися, а за бажання охолоджуємо в холодильнику і подаємо до столу.

Читайте також

  • Кухарі розкрили роти від подиву: домогосподарка випадково відкрила спосіб зробити розсипчастий плов без зусиль.
  • Чим замінити яйця у випічці: цей копійчаний продукт справляється із завданням у 10 разів краще

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *