Найкращий варіант літньої вечері – це салат зі свіжих овочів.
Тут важливо приділити увагу не лише інгредієнтам, а й маринаду, щоб освіжити смакове поєднання звичних овочів та зелені.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як готувати і що буде потрібно.

Потрібно:
- огірки свіжі 4 шт.;
- редис 300 гр;
- цибуля зелена 2-3 пір'їнки;
- кінза 4-5 гілочок;
- оцет рисовий 2 ст. л;
- олія кунжутна за смаком;
- цукор, сіль за смаком.
Як готувати
Огірки потрібно нарізати за допомогою овочечистки, щоб вийшли довгі та тонкі скибочки.
Редиску миємо, відрізаємо корінці та хвостики і нарізаємо тонкими кружальцями.
Вимиту зелень дрібно кришимо ножиком.
Перекладаємо овочі та зелень у салатнику та займаємося маринадом.
Для цього змішуємо оцет і кунжутну олію, додаємо щіпку солі та цукор на свій смак.
Перемішуємо салат, залишаємо просочитися, а за бажання охолоджуємо в холодильнику і подаємо до столу.
Читайте також
- Кухарі розкрили роти від подиву: домогосподарка випадково відкрила спосіб зробити розсипчастий плов без зусиль.
- Чим замінити яйця у випічці: цей копійчаний продукт справляється із завданням у 10 разів краще