Як приготувати сирну кашу: незвичайна та смачна страва

Гречана, рисова, манна, вівсяна, перлова каші – це смачні, але стандартні страви.

Такими гарнірами нікого не здивуєш.

А ось сирна каша стане для ваших домочадців та гостей дуже приємним сюрпризом.

кастрюля
Фото: © Білновини

Для отримання цієї шикарної страви потрібні лише три інгредієнти (якщо не брати до уваги сіль).

Рецептом незвичайної страви поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.

Рецепт сирної каші

Візьміть каструлю з товстим дном і відправте до неї 300 г сметани.

Чим жирніший цей кисломолочний продукт, тим краще.

Поставте посуд на плиту та увімкніть конфорку.

Поки відбувається термічна обробка сметани, підготуйте основний інгредієнт – осетинський сир. Цей продукт треба розім'яти.

Сирний компонент повинен опинитися в каструлі відразу після того, як сметана почне вирувати.

Посоліть суміш і насипте 150 грамів кукурудзяного борошна.

Помішуйте сирну кашу ложкою.

Ознакою готовності страви є придбання ним в'язкості та гарного кремового кольору.

Вийде незвичайна і дуже апетитна страва, яка сподобається навіть самому примхливому гурману.

Довідково

Осетинський сир – традиційний харчовий продукт національної осетинської кухні.

Читайте також

  • Як приготувати сирний сир: натуральний продукт
  • Як приготувати смачний салат «Коханка» з волоськими горіхами: про олів'я забудете

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *