Як приготувати рисову кашу з яблуками?

Рис є універсальною, оскільки на її основі можна готувати масу страв.

Одним із найкорисніших є каша.

Готувати її можна із різними добавками. Наприклад, можна скуштувати рецепт із фруктами, щоб наситити організм вітамінами, вважає експерт із кулінарних питань мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова.

рис
Фото: © Білновини

Як приготувати рисову кашу з яблуком?

Список інгредієнтів

– дві великі ложки рису;
– склянка молока із середніми показниками жирності;
– велика ложка цукру та трохи солі;
– Середнє яблуко;
– шматочок вершкового масла.

Процес приготування

Спочатку потрібно промити той невеликий об'єм рису, який буде потрібно для приготування страви. Після цього вводимо в ємність для приготування необхідну кількість молока.

Сіль із цукром краще вводити на самому початку.

Після цього чекаємо кипіння і вводимо рис. Після того, як молоко закипить ще раз, вкриваємо ємність для приготування кришкою і зменшуємо вогонь.

Яблука миємо, чистимо від насіння, ріжемо шматочками.

За 5 хвилин до готовності вводимо яблука. Подавати страву варто з вершковим маслом.

Читайте також

  • Які страви не можна готувати в чавунній сковорідці: помилки припускаються практично всі господині
  • Цей інгредієнт зробить гречку незрівнянною: просто додайте відразу після варіння

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *