Розсипчаста та ароматна: як за 1 годину приготувати справжню солдатську кашу

Солдатська каша – це не просто апетитна, але і дуже ситна і корисна страва.

Яскраві смакові якості з'являються завдяки використанню додаткових інгредієнтів – м'яса та овочів.

Крім того, страва є досить простою в приготуванні.

каша
Фото: © Білновини

Про рецепт цікавої страви нагадала експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.

Рецепт солдатської каші

Спершу треба нарізати чотири цибулини невеликими брусочками чи кубиками.

Масу, що вийшла, треба розігріти на сковороді. Бажано використати сало. Але можна і вершкове масло.

Приблизно через 5-6 хвилин підрум'яну цибулю треба відправити в каструлю. Туди ж потрібно насипати 300 г промитої гречаної крупи.

Ще один важливий інгредієнт – тушонка. Підійде як яловичина, і свинина. Потрібна ціла банка тушкованого м'яса.

Вміст посуду треба добре перемішати та залити чотирма склянками води. Використовувати холодну рідину не треба. Вода має бути помірно теплою.

Далі потрібно поставити каструлю на увімкнену конфорку. Коли рідина завирує, треба засікти 20 хвилин.

Коли час закінчиться, кашу потрібно буде посолити. У неї можна покласти один лавровий листок.

Після цього блюдо потрібно поварити ще 5 хвилин.

Далі треба прибрати каструлю з плити, загорнути посуд рушником та почекати ще 20 хвилин.

У результаті вийде дуже смачна солдатська каша. Сумарна тривалість приготування страви становитиме приблизно 1 годину.

Раніше гурманам розповіли, як приготувати рис іспанською.

Читайте також

  • Як зварити буряк за 10 хвилин: 2 найшвидші і найлегші способи
  • Як фарбувати яйця за допомогою кави: виходять не лише красивими, але й ароматними

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *