Незважаючи на той факт, що картопля є, мабуть, одним із найдоступніших продуктів, популярність її дуже висока.
Навіть ресторани швидкого харчування часто готують закуски з овочів.
Проте ціна на порцію картоплі у такому закладі буде невиправдано високою. Найпростіше смачно приготувати страву самостійно, вважає експерт у галузі приготування їжі та кулінарії мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова.

Як смачно приготувати картоплю
Спочатку варто взяти потрібну кількість бульб приблизно однакового розміру. Чистимо їх і добре промиваємо. Після цього варто розділити кожну картоплю на чотири рівні частини.
Слід слід змішати сіль, каррі, базилік і хмелі-сунелі. Ці спеції ідеальні для картоплі. Посипаємо ними заготівлю.
Потім потрібно прогріти фритюрницю та готуємо протягом 14 хвилин.
Якщо такого аксесуару у вас немає, то можна просто “поварити” картопля в рослинній олії: важливо відзначити, що вона повністю повинна покривати основний компонент.
Раніше ми розповідали про те, які 4 кулінарні секрети допоможуть на кухні будь-якій господині.
Читайте також
- Як правильно готувати кляр: досвідчені кухарі поділилися хитрощами
- Що додати у вечірній чай для гарного сну: найкращі варіанти