Як приготувати фаршировану картоплю: чудовий варіант для святкового столу – гості будуть здивовані

Рідко можна почути про фаршировану картоплю, хоча така страва змогла б стати справжньою “родзинкою” святкового столу.

Тому можна спробувати приготувати незвичайне частування, яке точно не зможе залишитися поза увагою.

Як приготувати картоплю?

Список необхідних інгредієнтів

– 6 штук картоплі (можна більше);
– близько 300 г смачної шинки;
– Шматок сиру (150 грамів);
– дві часточки часнику;
– парочка гілочок кропу;
– сіль, паприка та куркума;
– якісна рослинна олія.

картофель
Фото: © Білновини

Методика приготування

Картоплю очищаємо від шкірки та миємо. Варимо овоч у підсоленій воді не більше п'ятнадцяти хвилин. Після цього в кожному овочі робимо поглиблення.

Змішуємо масло з паприкою та куркумою, можемо ввести невелику кількість солі та обробляємо картоплю. Відправляємо кожен овоч у шматок фольги.

Запікаємо продукт близько півгодини. Температуру виставляємо 190 градусів. За цей час не важко приготувати начинку. Потрібно дрібно нарубати шинку, часник та кріп, а сир натираємо.

Вводимо до складу начинки сіль.

Відправляємо “сюрприз” у поглиблення, які ви зробили у картоплі. Після цього готуємо картопля при тій же температурі протягом 10-15 хвилин.

Раніше ми розповідали про те, як приготувати святковий салат із куркою та ананасами.

Читайте також

  • Додайте цей інгредієнт у омлет: страва стане пишною, як хмара – рецепт стане відкриттям
  • Як приготувати низькокалорійний десерт: треба взяти лише 3 інгредієнти – варіант для тих, хто стежить за фігурою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *